Apcepts tofu siers ar marinētiem dārzeņiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Veselīga dzīvesveida piekritējiem, gavēņa ievērotājiem un pastāvīgiem veģetāriešiem ik pa laikam pietrūkst ideju sātīgai un gardai maltītei. Ja vēlies izmēģināt ko neparastāku, pagatavo šo ēdienu, kurā netrūkst ne nepieciešamo vitamīnu no dārzeņiem, ne sātīguma no kūpinātā siera. Ēdiens noteikti garšos arī gaļas ēdājiem!

Izņem sieru no iepakojuma un ļauj tam vismaz stundu nostāvēties.

Gatavo marinētos dārzeņu. Uz pannas lej ābolu etiķi, pievieno ingveru un visus sagrieztos dārzeņus. Karsē pannu aptuveni 3-5 minūtes, līdz dārzeņi ir kļuvuši mīkstāki. Pievieno cukuru.

Sajauc polentu ar vasabi pulveri kādā lēzenā šķīvī. Sagriez tofu sieru šķēlēs un apviļā tās no abām pusēm polentas maisījumā.

Sakarsē dziļāku pannu, pievieno eļļu un apcep sieru 2-3 minūtes no katras puses, līdz groziņa izveidojusies zeltaini brūna.

Izceptās siera šķēles pasniedz marinētajiem dārzeņiem un izvārītām rīsu nūdelēm. Pārkaisi dārzeņus ar maurlokiem.

Comment Form