Apelsīnu punšs
Foto: Vida Press
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Reibinošs dzēriens ar svētku garšu tām reizēm, kad karstvīns šķiet par vienkāršu. Uzmanību – bērniem šis dzēriens gan nav piemērots, tādēļ sarūpē viņiem kādu limonādi!

Gatavo cukura sīrupu: cukuru pārlej ar 350 ml ūdens un karsē uz vidējas uguns, līdz kristāliņi izšķīduši. Palielina liesmu un karsē 10 minūtes vai līdz sīrups sabiezē. Noņem katliņu no uguns un pilnībā atdzesē.

Punša trauku līdz pusei piepilda ar ledu.

Citā traukā sajauc cukura sīrupu, apelsīnu liķieri, gāzēto ūdeni un apelsīnu sulu.

Visu kārtīgi sajauc un pārlej traukā ar ledu.

Papildina punša trauku ar šķēlēs sagrieztiem apelsīniem un citroniem.

Pasniedz tūlīt.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form