Foto: DELFI
Ļoti vienkārša un garda - saldētu ķiršu kūka.
100Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 olas1 glāzecukurs1 glāzemilti vaniļas cukurs pūdercukurs ķirši

Sagatavošana

1

Iesmērē karstumizturīgu stikla formu ar sviestu vai eļļu. Ieber kārtu ar atlaidinātiem ķiršiem.

2

Virsū lej maisījumu, kas gatavots, olas saputojot ar cukuru, tā lai veidotos stingras putas, un tad pievienojot miltus.

3

Cep cepeškrāsnī 200 grādos, līdz paliek brūns un nelīp pie kociņa.

4

Tad kad kūka nedaudz atdzisusi, griež riņķī (tā lai ķirši ir augšā), pārkaisa ar vaniļas cukuru un pūdercukuru, ja ir vēlme ar kausētu šokolādi.

Iesūtīja: Gija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!