100Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 olas1 glāzecukurs1 glāzemilti vaniļas cukurs pūdercukurs ķirši
Sagatavošana
1
Iesmērē karstumizturīgu stikla formu ar sviestu vai eļļu. Ieber kārtu ar atlaidinātiem ķiršiem.
2
Virsū lej maisījumu, kas gatavots, olas saputojot ar cukuru, tā lai veidotos stingras putas, un tad pievienojot miltus.
3
Cep cepeškrāsnī 200 grādos, līdz paliek brūns un nelīp pie kociņa.
4
Tad kad kūka nedaudz atdzisusi, griež riņķī (tā lai ķirši ir augšā), pārkaisa ar vaniļas cukuru un pūdercukuru, ja ir vēlme ar kausētu šokolādi.
Iesūtīja: Gija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit