Grauzdēti Indijas rieksti ar sāli
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ierasto sāļo zemesriekstu vietā noteikti jāpamēģina šī interesantā recepte - grauzdēti Indijas rieksti ar sāli, laimu un sarkanajiem pipariem asumiņam. Lieliski garšos kopā ar alu vai kādu citu aukstu dzērienu.

Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādiem.

Vidēja izmēra bļodiņā liek sāli un sarīvēto laima miziņu, sastāvdaļas saberž kopā ar koka karotes aizmuguri.

Pēc tam pievieno brūno cukuru, sasmalcinātus žāvētos sarkanos piparus un olas baltumu. Visas sastāvdaļas maisa, līdz tiek iegūta putojoša konsistence. Kad tas izdarīts, bļodā saber Indijas riekstus un kārtīgi tos apviļā, lai rieksti kārtīgi noklātos ar garšvielām un olas baltuma putām.

Riekstus izklāj uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep aptuveni 20 minūtes, līdz rieksti kļuvuši zeltaini. Pirms ēšanas ļauj riekstiem pilnībā atdzist.

Bauda kopā ar aukstiem dzērieniem, piemēram, alu, un uzkodu mērcēm.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form