Grauzdēti Indijas rieksti ar sāli
Foto: Shutterstock
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2,5 TK
2,5 TK rupjā sāls
rupjā sāls
1 TK
1 TK sarīvēta laima miziņa
sarīvēta laima miziņa
2 ĒK
2 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
1/2 TK
1/2 TK sasmalcināti žāvēti sarkanie pipari
sasmalcināti žāvēti sarkanie pipari
1
1 lielas olas baltums
lielas olas baltums
700 g
700 g Indijas rieksti
Indijas rieksti
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dažādas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ierasto sāļo zemesriekstu vietā noteikti jāpamēģina šī interesantā recepte - grauzdēti Indijas rieksti ar sāli, laimu un sarkanajiem pipariem asumiņam. Lieliski garšos kopā ar alu vai kādu citu aukstu dzērienu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādiem.

    Vidēja izmēra bļodiņā liek sāli un sarīvēto laima miziņu, sastāvdaļas saberž kopā ar koka karotes aizmuguri.

    Pēc tam pievieno brūno cukuru, sasmalcinātus žāvētos sarkanos piparus un olas baltumu. Visas sastāvdaļas maisa, līdz tiek iegūta putojoša konsistence. Kad tas izdarīts, bļodā saber Indijas riekstus un kārtīgi tos apviļā, lai rieksti kārtīgi noklātos ar garšvielām un olas baltuma putām.

    Riekstus izklāj uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep aptuveni 20 minūtes, līdz rieksti kļuvuši zeltaini. Pirms ēšanas ļauj riekstiem pilnībā atdzist.

    Bauda kopā ar aukstiem dzērieniem, piemēram, alu, un uzkodu mērcēm.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form