Aprikožu biezenis tortēm un kūkām
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze

Aprikožu biezenis priekš saldajiem ēdieniem un kūku pildījumiem.

Aprikozes (50 g svaigu vai 25 g žāvētu aprikožu) nomazgā, pārlej ar 1 glāzi auksta ūdens. Vāra, līdz aprikozes ir mīkstas, izberž caur sietu un vēlreiz uzvāra.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form