Aprikožu vai žāvētu plūmju lodītes
Foto: Shutterstock
1.0000 2
50 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardas aprikožu vai žāvētu plūmju lodītes ir oranži dzeltenas (vai brūnas)un ļoti garšīgas. No aprikozēm gatavotās krāsas dēļ ļoti piemērotas Lieldienām.

Aprikozes (var arī plūmes) 2x samaļ, samīca ar cukuru, riekstiem, rumu (vai 1 apelsīna rīvēta miziņa) un esencēm.

Tad ar rokām veido nelielas lodītes.

Uzglabā ledusskapī slēgtā traukā.

No dotā daudzuma iznāk ~50-55 gab.

Pēc šādas receptes var pamēģināt pagatavot jebkuru žāvētu augļu konfektes - gan no kāda augļa viena paša, gan no dažādiem.

Iesūtīja: Kazlēns

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form