45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.olas5 ĒKmilti200 mlpiens1 TKvanilīna cukurs1 TKcukurs8 gab.biezpiena sieriņš eļļa cepšanai pūdercukurs pārkaisīšanai ogas mērcei vai ievārījums
Sagatavošana
1
Sakuļ olas ar cukuru, vanilīncukuru, pamazām maisot iekuļ miltus, tad pienu. Ļauj 15 min miltiem uzbriest.
2
Pēc vajadzības papildina ar aukstu ūdeni, lai sanāk kefīra konsistences mīkla.
3
Cep vidēja lieluma pankūkas no vienas puses gatavas zeltainas, no otras tikai viegli apceptas.
4
Uz zeltainās puses liek jebkādu savu mīļāko biezpiena sieriņu, mazliet pieplacina, saloka aploksnīti. Biezpiena sieriņam vajadzētu būt istabas temperatūrā.
5
Liek vēlreiz pankūkas cepties nelielā eļļas daudzumā, nelielā karstumā apcepot no abām pusēm, lai pildījums sasilst un pankūkas otra puse arī kļūst zeltaina un gatava.
6
Pasniedz ar pūdercukuru un ogu mērci vai šķidru ievārījumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit