Ar biezpiena sieriņiem pildītas pankūciņas
Foto: Ieva Berga
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
5 ĒK
5 ĒK milti
milti
200 ml
200 ml piens
piens
1 TK
1 TK vanilīna cukurs
vanilīna cukurs
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
8 gab.
8 gab. biezpiena sieriņš
biezpiena sieriņš
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
 
pūdercukurs pārkaisīšanai
pūdercukurs pārkaisīšanai
 
ogas mērcei vai ievārījums
ogas mērcei vai ievārījums
  • Ēdieni bērniem
  • Pankūkas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Pildītās pankūkas pašas par sevi jau ir maza laimīte. Bet tad, ja tās pildītas ar mīļākajiem biezpiena sieriņiem – tā jau ir laime dubultā. Debešķīgs brīvdienu saldēdiens! Recepti pagatavojusi un iesaka Ieva Berga.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakuļ olas ar cukuru, vanilīncukuru, pamazām maisot iekuļ miltus, tad pienu. Ļauj 15 min miltiem uzbriest.

    Pēc vajadzības papildina ar aukstu ūdeni, lai sanāk kefīra konsistences mīkla.

    Cep vidēja lieluma pankūkas no vienas puses gatavas zeltainas, no otras tikai viegli apceptas.

    Uz zeltainās puses liek jebkādu savu mīļāko biezpiena sieriņu, mazliet pieplacina, saloka aploksnīti. Biezpiena sieriņam vajadzētu būt istabas temperatūrā.

    Liek vēlreiz pankūkas cepties nelielā eļļas daudzumā, nelielā karstumā apcepot no abām pusēm, lai pildījums sasilst un pankūkas otra puse arī kļūst zeltaina un gatava.

    Pasniedz ar pūdercukuru un ogu mērci vai šķidru ievārījumu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form