Ar biezpienu pildīti lazanjas rullīši - salds sacepums gardam desertam
Foto: Shutterstock
3.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Biezpiena un lazanjas rullīši - gardam desertam.

Lazanjas plāksnes pirms lietošanas 4 – 5 minūtes jānovāra lielā ūdens daudzumā, pievienojot ūdenim sāli un uzmanot, lai plāksnes nesalīp. Ūdenim var pievienot nedaudz eļļas. Kad plāksnes novārītas, tās strauji atdzesē zem auksta ūdens un izklāj uz dvieļa, lai apžūst.

Biezpienu izmaļ vai izberž caur sietu, sajauc ar sāli, cukuru, rozīnēm un 1 ĒK izkausēta sviesta, visu samaisa viendabīgā masā.

Nosusinātas lazanjas plāksnītes izklāj, uzliek biezpiena pildījumu un satin rullīšos. Rullīšus kārto ar sviestu ieziestā cepamajā formā, tad ar atlikušo sviestu apziež lazanjas rullīšus no virspuses, formu apsedz ar vāku vai foliju, 20 minūtes cep 200*C.

Pārkaisa ar kokosrieksta skaidiņām, pasniedz ar svaigām vīnogām.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form