
Ja Cēzara salātu sastāvdaļas ievīstīsi tortiljā vai lavašā, iegūsi ērti baudāmu ēdienu līdzņemšanai uz darbu vai pikniku.
Vistas fileju novāra, sekojot šiem padomiem, un sagriež šķēlēs. Sieru sarīvē. Sagatavo baltmaizes grauzdiņus (kā to paveikt, atklājām, lūk, šajā rakstā).
Uz tortiljas liek salātlapas, tad gaļas šķēles.
Gaļu pārziež ar majonēzi (izcilam rezultātam pagatavo Cēzara salātu mērci, kuras recepte atrodama te), pārkaisa ar grauzdiņiem un sieru.
Satin tortiljas rullīšos. Lai pildījums pa malām neveltos ārā un rullīši neizjuktu, pirms rullēšanas noloki tortiljas sānu malas uz iekšu, kā tas parādīts šajā video.
Lai labi garšo!