Foto: Shutterstock
Ar gaļu un rīsiem pildīta paprika gardām pusdienām.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

maltā gaļa garšvielas rīsi paprika skābs krējums

Sagatavošana

1

Uztaisa tādu kā kotlešu masu no maltās gaļas un garšvielām, var pielikt arī izvārītus rīsus (ne pārāk mīkstus), iegūto masu sapilda paprikā, nedaudz apcepina uz pannas un liek nelielā ūdens daudzumā sautēt - vislabāk t.s. "pīlē" un krāsnī, bet var arī vienkārši uz plīts.

2

Lai gardāk, ūdeni arī var uzlabot ar garšvielām. Kad gaļa gatava un pipari mīksti, izņemtu tos no šķidruma un tajā iemaisu kādas karotes skābā krējuma - sanāk mērce, ko var ēst klāt.

Iesūtīja: inet

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!