50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
maltā gaļa garšvielas rīsi paprika skābs krējums
Sagatavošana
1
Uztaisa tādu kā kotlešu masu no maltās gaļas un garšvielām, var pielikt arī izvārītus rīsus (ne pārāk mīkstus), iegūto masu sapilda paprikā, nedaudz apcepina uz pannas un liek nelielā ūdens daudzumā sautēt - vislabāk t.s. "pīlē" un krāsnī, bet var arī vienkārši uz plīts.
2
Lai gardāk, ūdeni arī var uzlabot ar garšvielām. Kad gaļa gatava un pipari mīksti, izņemtu tos no šķidruma un tajā iemaisu kādas karotes skābā krējuma - sanāk mērce, ko var ēst klāt.
Iesūtīja: inet
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit