30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
saujavārītas garneles6 vārītas olas2 ĒKmajonēze2 ĒKskābais krējums2 TKDižonas sinepes1 TKcitrona sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari garneles dekorēšanai pētersīļi
Sagatavošana
1
Olu pildīšanai paredzētās garneles sakapā sīkos gabaliņos un atliek vēlākam.
2
Vārītās olas pārgriež uz pusēm un izņem to dzeltenumus – tos saber kādā bļodiņā.
3
Olu dzeltenumus sastampā ar dakšiņu un pievieno tiem garneles, majonēzi, skābo krējumu, sinepes, citronu sulu, sāli un piparus. Visu samaisa.
4
Pildījuma masu liek olu baltumu pusītēs. Garnē ar garneles gabaliņiem un pētersīļiem.
5
Pirms pasniegšanas notur ledusskapī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit