Foto: Shutterstock
Vienkārša un garda ballīšu uzkoda – pildītās olas ar garnelēm. Ja vēlies, olām vari pievienot kādu citu zaļumu un marinētos kaperus pikantumam.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
saujavārītas garneles6 vārītas olas2 ĒKmajonēze2 ĒKskābais krējums2 TKDižonas sinepes1 TKcitrona sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari garneles dekorēšanai pētersīļi

Sagatavošana

1

Olu pildīšanai paredzētās garneles sakapā sīkos gabaliņos un atliek vēlākam.

2

Vārītās olas pārgriež uz pusēm un izņem to dzeltenumus – tos saber kādā bļodiņā.

3

Olu dzeltenumus sastampā ar dakšiņu un pievieno tiem garneles, majonēzi, skābo krējumu, sinepes, citronu sulu, sāli un piparus. Visu samaisa.

4

Pildījuma masu liek olu baltumu pusītēs. Garnē ar garneles gabaliņiem un pētersīļiem.

5

Pirms pasniegšanas notur ledusskapī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!