Ar halvu un ievārījumu 'uzlabotie' cepumi
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ar halvu un ievārījumu uzlabotie "Selgas" cepumi - našķi, ko pratīs pagatavot arī bērni.

Katru "Selgas" cepumu noziež ar ievārījumu.

Halvu sagriež plānās Šķēlītēs, sasmalcina un samaisa ar krējumu.

Uz katra cepuma kaudzītē liek šo maisījumu.

Virsū var uzkaisīt sasmalcinātus riekstus, mandeles vai šokolādi.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form