Foto: Shutterstock
Ar halvu un ievārījumu uzlabotie "Selgas" cepumi - našķi, ko pratīs pagatavot arī bērni.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gSelgas cepumi ĒKābolu ievārījums100 ghalva ĒKkrējums sasmalcināti rieksti mandeles vai šokolāde

Sagatavošana

1

Katru "Selgas" cepumu noziež ar ievārījumu.

2

Halvu sagriež plānās Šķēlītēs, sasmalcina un samaisa ar krējumu.

3

Uz katra cepuma kaudzītē liek šo maisījumu.

4

Virsū var uzkaisīt sasmalcinātus riekstus, mandeles vai šokolādi.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!