Ar kausēto sieru pildītas portobello sēnes
Foto: Shutterstock
4.6000 5
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Karstajām uzkodām vai piedevai pie pamatēdiena – šampinjoni pildīti ar kausēto sieru un ceptiem sīpoliem.

Sēnes nomazgā, nolej sietā, izņem kātiņus, bet uzmanīgi, lai nesabojātu cepurītes.

Kātiņus un sīpolus smalki sagriež, apcep sakarsētā sviestā uz pannas zeltainus. Kamēr masa vēl karsta, pievieno kausēto sieru.

Garšvielas nevajag, jo siers ir sāļš.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

Ar gatavo masu piepilda sēņu cepurītes un liek cepties uz 5–7 minūtēm.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form