Ar kausēto sieru pildītas portobello sēnes
Foto: Shutterstock
4.6000 5
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
10 gab.
10 gab. portobello sēnes
portobello sēnes
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
8 ĒK
8 ĒK kausētā siera "Dzintars" (bez piedevām)
kausētā siera "Dzintars" (bez piedevām)
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Sēņu ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Mātes dienas ēdieni
  • Ziemassvētku receptes
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Karstajām uzkodām vai piedevai pie pamatēdiena – šampinjoni pildīti ar kausēto sieru un ceptiem sīpoliem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sēnes nomazgā, nolej sietā, izņem kātiņus, bet uzmanīgi, lai nesabojātu cepurītes.

    Kātiņus un sīpolus smalki sagriež, apcep sakarsētā sviestā uz pannas zeltainus. Kamēr masa vēl karsta, pievieno kausēto sieru.

    Garšvielas nevajag, jo siers ir sāļš.

    Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

    Ar gatavo masu piepilda sēņu cepurītes un liek cepties uz 5–7 minūtēm.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form