Ar krēmīgu olu kulteni, avokado un lociņiem pildītas tortiljas
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vēl viens garšīgs variants, kā baudīt olu kulteni – ietinot tortiljās kopā ar krēmīgiem avokado gabaliņiem un kapātiem lociņiem. Ņammm...

Avokado nomizo, izņem kauliņu, atdala mīkstumu un sagriež to kubiņos. Lociņus sasmalcina. Olas sakuļ ar pienu, cieti, sāli un pipariem pēc garšas.

Pannā izkausē sviestu un vidēji lielas liesmas. Tad lej pannā sakultās olas. Maisot karsē olas aptuveni 7-10 sekundes, līdz masa sarecējusi, bet vietām joprojām vēl ir tekoša, jo, noņemot pannu no uguns, kultenis turpinās gatavoties.

Ja nepieciešams, varēsi atlikt pannu uz 1-2 sekundēm atpakaļ uz uguns. Visam procesam vajadzētu aizņemt ne vairāk kā 15 sekundes, tad kultenis sanāks sulīgs un krēmīgs.

Tortiljas uzsilda grila pannā, cepeškrāsnī vai uz pannas.

Liek uz tortiljām kulteni, avokado gabaliņus, visu pārkaisa ar lociņiem un satin rullīšus.

Lai labo garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form