Ar kukurūzu un sieru pildīta paprika
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. paprika (sarkana, maza)
paprika (sarkana, maza)
2
2 paciņas vārīti rīsi (aptuveni 200 g)
paciņas vārīti rīsi (aptuveni 200 g)
0.75 glāze
0.75 glāze žāvēts aitas siers (oscypka)
žāvēts aitas siers (oscypka)
1 gab.
1 gab. sīki sakapāts sīpols
sīki sakapāts sīpols
1 gab.
1 gab. bundža kukurūzas
bundža kukurūzas
1 gab.
1 gab. sakapāta daiviņa ķiploka
sakapāta daiviņa ķiploka
0.25 glāze
0.25 glāze sakapātu pētersīļu
sakapātu pētersīļu
0.25 glāze
0.25 glāze rozīnes
rozīnes
0.5 glāze
0.5 glāze rīvmaize
rīvmaize
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ar kukurūzu un sieru pildīta paprika derēs gan kā sātīgāka uzkoda, gan kā pamatēdiens pusdienās vai vakariņās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Paprikai nogriež kātiņa daļu un iztīra vidu.

    Parējās sastāvdaļas samaisa un iegūto masu pilda paprikās.

    Pildītās paprikas izkārto cepamajā traukā, kas ietaukots vai izklāts ar cepampapīru. Centies paprikas salikt tā, lai neviena cepoties nesagāztos.

    Cep cepeškrāsnī 175 grādos 40 minūtes.

    Pasniedz ar kapātiem, svaigiem zaļumiem un skābo krējumu.

    Iesūtīja: VecPoga

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form