Ar kukurūzu un sieru pildīta paprika
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ar kukurūzu un sieru pildīta paprika derēs gan kā sātīgāka uzkoda, gan kā pamatēdiens pusdienās vai vakariņās.

Paprikai nogriež kātiņa daļu un iztīra vidu.

Parējās sastāvdaļas samaisa un iegūto masu pilda paprikās.

Pildītās paprikas izkārto cepamajā traukā, kas ietaukots vai izklāts ar cepampapīru. Centies paprikas salikt tā, lai neviena cepoties nesagāztos.

Cep cepeškrāsnī 175 grādos 40 minūtes.

Pasniedz ar kapātiem, svaigiem zaļumiem un skābo krējumu.

Iesūtīja: VecPoga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form