Ar kuskusu, pupiņām un kukurūzu pildīta paprika
Foto: Brigita Dambe, Brigitadambe.com
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārša un krāsaina recepte vakariņām - pildītas paprikas, kurās paslēpts kuskuss, kukurūza un konservētas pupiņas. Pasniedz kopā ar pikanto salsas vai kādu jogurta mērcīti. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā blogere Brigita Dambe.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190°C.

Vidēja izmēra traukā pagatavo kuskusu - tam, maisot ar dakšiņu, lej klāt karstu buljonu. Aptuveni minūti turpina maisīt, tad trauku noslēdz ar vāku vai virsū uzliek šķīvi. Kuskusam jābūt gatavam 7-10 minūšu laikā.

Tikmēr sagatavo papriku - to iztīra un pārgriež uz pusēm. Paprikas pusītes iesmērē ar olīveļļu un liek uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs, ar muguriņu uz leju.

Kad kuskuss gatavs, to vēlreiz samaisa ar dakšiņu. Tad klāt pievieno pupiņas, kukurūzu, salsu, paprikas un čili pulveri un samaisa.

Iegūto kuskusa masu pilda paprikas pusītēs un cep uzkarsētā krāsnī aptuveni 20 minūtes.

Pasniedz ar zaļumiem, salsu vai krējuma mērcīti.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form