Ar makaronu 'smadzenēm' pildīta paprika Halovīna svinētājiem
Foto: Viktorija Kožemjakina
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. paprika
paprika
150 g
150 g pilngraudu spageti
pilngraudu spageti
1 gab.
1 gab. ķiploks
ķiploks
2 gab.
2 gab. sīpols
sīpols
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2 ĒK
2 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
100 ml
100 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
1 TK
1 TK kaltēts oregno
kaltēts oregno
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
  • Citi ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Helovīna ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šogad izpaliek gan spoku nakts ballīte ar draugiem, gan saldumu vākšana, taču, svētku noskaņu var radīt arī mājās. Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar "Elvi" piedāvā recepti spokainām vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nogriež paprikām nogriež augšu (tā būs cepurīte), izņem sēklas un ar asa naža galu izgriež nelielus caurumiņus, kas veidos acis, degunu un muti.

    Izvāra spageti.

    Pagatavo mērci - smalki sakapā sīpolus un ķiplokus, apcep tos uz pannas olīveļļā, kamēr dārzeņi kļūst zeltaini. Pievieno tiem tomātu pastu, oregano un vēl nedaudz apcep. Pielej kokosriekstu pienu, sāli un piparus un apmaisa.

    Kad spageti ir gatavi, ieliek tos mērcē un samaisa, lai makaroni ir pārklāti ar mērci no visām pusēm.

    Piepilda paprikas ar spageti "smadzenēm", uzliek cepurītes un pasniedz.

    Pildītās paprikas var uz 12-15 minūtēm ielikt cepeškrāsnī – var gadīties, ka tās nedaudz zaudēs formu, bet būs karstas un vēl garšīgākas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form