Ar malto gaļu pildīti kabaču 'gredzeni'
Foto: Shutterstock
3.8095 21
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pildītos kabačus var gatavot dažādi - šajā reizē iesakām izmēģināt pikantos kabaču gredzenus ar malto gaļu, rīsiem un siera, tomātu, ķiploku mērci.

Kabačus sagriež 5 – 7 cm biezās ripās, izgrebj sēklas, veidojot gredzena formu. Liek vārošā sālsūdenī un vāra 5 minūtes.

Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztus sīpolus, vārītus rīsus, olu, sāli un samīca.

Sagatavoto masu pilda kabaču gredzenos un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes 200*C.

Pagatavo mērci no rīvēta siera, sasmalcinātiem tomātiem, ķiplokiem un majonēzes. Kabačus izņem no cepeškrāsns, pārlej mērci un turpina cept vēl 20 minūtes.

Iesūtīja: astra

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form