Ar malto gaļu pildīti kabaču 'gredzeni'
Foto: Shutterstock
3.9130 23
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 kabači
kabači
500 g
500 g maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 ola
ola
1
1 sīpols
sīpols
5 ĒK
5 ĒK rīsi
rīsi
100 g
100 g siers
siers
3-4
3-4 tomāti
tomāti
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
majonēze
majonēze
  • Ass un pikants ēdiens
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pildītos kabačus var gatavot dažādi - šajā reizē iesakām izmēģināt pikantos kabaču gredzenus ar malto gaļu, rīsiem un siera, tomātu, ķiploku mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izvēlas nelielus apaļos kabacīšus vai kabačus sagriež 5 – 7 cm biezās ripās, izgrebj sēklas, veidojot gredzena formu.

    Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztus sīpolus, vārītus rīsus, olu, sāli un samīca.

    Sagatavoto masu pilda kabaču gredzenos un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes 200*C.

    Pagatavo mērci, sablendējot tomātus. "Cepurītēm" sarīvē sieru, pievieno ķiplokus, majonēzi un samaisa. Kabačus izņem no cepeškrāsns, pārlej mērci, uzliek "cepurītes" un turpina cept vēl 20 minūtes.

    Iesūtīja: astra

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form