Foto: Shutterstock
Pildītos kabačus var gatavot dažādi - šajā reizē iesakām izmēģināt pikantos kabaču gredzenus ar malto gaļu, rīsiem un siera, tomātu, ķiploku mērci.
80Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 kabači500 gmaltā gaļa1 ola1 sīpols5 ĒKrīsi100 gsiers4 tomāti2 ķiploka daiviņas majonēze

Sagatavošana

1

Izvēlas nelielus apaļos kabacīšus vai kabačus sagriež 5 – 7 cm biezās ripās, izgrebj sēklas, veidojot gredzena formu.

2

Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztus sīpolus, vārītus rīsus, olu, sāli un samīca.

3

Sagatavoto masu pilda kabaču gredzenos un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes 200*C.

4

Pagatavo mērci, sablendējot tomātus. "Cepurītēm" sarīvē sieru, pievieno ķiplokus, majonēzi un samaisa. Kabačus izņem no cepeškrāsns, pārlej mērci, uzliek "cepurītes" un turpina cept vēl 20 minūtes.

Iesūtīja: astra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!