Ar prošuto, pesto un tomātiem pildīti kruasāni
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kruasānu maizītes
kruasānu maizītes
 
prošuto
prošuto
 
krēmsiers
krēmsiers
 
pesto
pesto
 
tomāts
tomāts
 
rukola
rukola
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Ticam tam, ka brokastis Parīzē ar tikko svaigi ceptiem kruasāniem ir laime pilnībā. Bet kāds ir ātrākais ceļš uz Parīzi? Lūk, 20 minūšu laikā vari noķert aiz astes Parīzes garšu – tase melnas kafijas un kruasāns. Voilà! Piedāvājam vienkāršāko un reizē slinkāko uzkodu recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Neticami kraukšķīgais un sātīgais sviesta kārtainās mīklas gardums kruasāns, par kuru varam no sirds pateikties franču konditoriem, ir viena no sarežģītākajām bulciņām, ko pagatavot. Taču tas nenozīmē, ka kruasānus izcept mājās ir neiespējami. Liekam roku uz sirds, sakot, ka pašu cepti kruasāni ir bezgala garšīgāki. Klikšķinot šeit, varēsi atrast recepti pašgatavotiem kruasāniem.

    Tiesa – neviena saldētā kārtainā mīkla neatspēkos paša gatavoto, bet, ko darīt gadījumos, ja pie durvīm jau klauvē viesi un vienīgais, kas saldētavā stāv, ir kruasānu maizītes (jā, man tā patiesi ir gadījies!)?

    Tad atliek ielikt sasaldētās kruasānu maizītes cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī uz 190 grādiem 12-15 minūtes.

    Tikmēr pagatavo pildījumu: sajauc krēmsieru ar pesto (nav īsti noteiktas proporcijas, proti, ja esi pesto cienītājs, tad liec tā, lai tas ņemtu virsroku, savukārt, ja vēlies krēmīgāku un pesto tikai kā mazu garšas elementu, – mazāk).

    Kad kruasāni krāsnī ir uzpūtušies un kļuvuši zeltaini brūni, cel tos ārā, pārgiez viducīti, bet ne līdz galam, lai maizīte vēl aizvien turētos kopā.

    Smērē kruasānu maizītes pamatnes ar krēmsiera un pesto smēriņu, virsū kārtojot prošuto, tomātu un rukolu.

    Kruasāni gatavi! Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form