30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
5 gab.āboli kanēlis1 ĒKrozīnes1 ĒKžāvētas aprikozes1 ĒKrieksti3 ĒKbezpiedevu jogurts cukurs
Sagatavošana
1
Rozīnes un aprikozes nomazgā.
2
Aprikozes sagriež gabaliņos. Riekstus sakapā. Visu sajauc.
3
Āboliem izņem serdi, bet tā lai ābola apakšējā daļa paliek neskarta.
4
Nedaudz ābola mīkstuma sasmalcina un pievieno sajauktajai augļu – riekstu masai.
5
Pievieno lakto, cukuru.
6
Ar iegūto masu pilda ābolus, tos pārkaisa ar kanēli. Katru ābolu ietin folijā.
7
Cepeškrāsni uzkarsē, liek ābolus un cep 20-40 minūtes.
8
Āboli ir gatavi, tad, kad ābolu mīkstums ir mīksts un džema konsistencē.
9
Pasniedz ar saldējumu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit