Ar sēnēm pildītas kartupeļu pankūkas
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Launagam vai pusdienām - gardās kartupeļu pankūkas, pildītas ar sēnēm.

Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkas rīves. Pievieno miltus, sāli un sajauc.

Sēnes iemērc uz 2 stundām aukstā ūdenī. Sēnes novāra, nolej sietā, nomazgā, smalki sagriež un apcep.

Sviestu uz pannas izkausē, apcep sagrieztus sīpolus, pievieno apceptās sēnes un samaisa, lai masa sulīgāka pievieno nedaudz sēņu novārījumu.

Uz pannas lej eļļu un kad uzkarsusi uzliek 1 karoti kartupeļu mīklas, tad uzliek sēņu masu un pa virsu atkal kartupeļu mīklu un virsu nolīdzina. Pankūkas cep no abām pusēm.

Tad liek cepamā traukā, pārlej ar krējumu un liek cepeškrāsnī cepties, līdz pankūkas gatavas.

Iesūtīja: Elitiņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form