Sātīgai maltītei - ar sēnēm un sīpoliem pildīts cūkgaļas groziņš. Pasniedz ar kartupeļiem un štovētiem kāpostiem!

Ņem aptuveni 7 cm biezu cūkgaļas lāpstiņas gabalu, iegriež sānā, lai veidotu pēc iespējas lielāku kabatu.

Sacep sēnes ar sīpoliem, samaisa ar kapātiem zaļumiem.

Gaļu iesmērē ar eļļu, sāla un piparo (arī kabatas iekšpusē).

Gaļu pilda ar sagatavoto sēņu un sīpolu masu, ieliek arī veselu ķiploka galviņu.

Gaļas gabalu liek cepamtraukā, kas ieziesta ar eļļu. Ielej traukā vienu tasi buljona. "Groziņu" pārsedz ar foliju.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200oC. Gaļu cep apmēram divas stundas.

Recepti atsūtīja: Brat2.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!