Foto: Shutterstock
Ja vēlies kādu pārsteigt ar īpaši oriģinālu dāvanu, svētkos ierastā ziedu pušķa vietā pagatavo ēdamās "tulpes".
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

7 gab.plūmju tomāti3 gab.olas130 gsiers2 gab.ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšasmajonēze saujasīpolloki

Sagatavošana

1

Plūmju tomātus krusteniski iegriež, bet ne līdz galam, un uzmanīgi izņem mīkstumu.

2

Gatavo salātus, ko pildīt tomātu "tulpēs". Novāra olas, sarīvē uz rupjās rīves. Klāt piespiež ķiplokus, pievieno sarīvētu sieru, sāli un majonēzi. visu kārtīgi samaisa un pilda tomātos.

3

Kārto uz šķīvja, veidojot tulpes, kur tomāti ir ziedi, bet par kātiem izmanto lociņus, pētersīļus, puravus un citus zaļumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!