50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.baklažāni150 gsiers (labāk trekns)2 gab.olas gsviests gab.ķiploka daiviņas sāls
Sagatavošana
1
Baklažāniem nogriež kauslapas, pārgriež šķērsām uz pusēm un ar tējkaroti izņem sēklotni.
2
Baklažānus uz 5 minūtēm iemērc verdošā, viegli sālītā ūdenī un tad nokāš sietā.
3
Olas novāra cietas, atdzesēt, smalki sagriezt vai sarīvēt. Sieru sarīvē. Ķiplokus izspiež un saberž ar šķipsnu sāls, līdz atdalās sula.
4
Sviestu izkausē, nedaudz atdzesē un sajauc ar olām, sieru, ķiplokiem.
5
Atdzisušos baklažānus pilda ar sagatavo masu, liek dziļā cepešpannā, kura ieziesta ar sviestu un cep, līdz gatavi.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit