40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gbaklažāni2 gab.olas1 glāzerīvēts siers2 ĒKkausēts sviests ķiploki
Sagatavošana
1
Baklažānus pārgriež gareniski, izņem sēklas, pavāra sālsūdenī un notecina sausus.
2
Novārītas olas sasmalcina, pievieno rīvēto sieru, kausētu sviestu, sasmalcinātu ķiploku un samaisa.
3
Šo maisījumu pilda baklažānu pusītēs.
4
Cep ietaukotā pannā cepeškrāsnī.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit