45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.vārītas olas250 gšķiņķis50 gLatvijas siers3 ĒKskābs krējums2 ĒKpētersīļi3 gab.tomāti lociņi sāls un pipari majonēze
Sagatavošana
1
Cieti novārītas olas notīra, sagriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus.
2
Lai sapildītas olas varētu novietot uz šķīvja, nedaudz nogriež baltumiem pamatus.
3
Ar gaļas mašīnu samaļ olas dzeltenumus un šķiņķi, maisījumam pievieno krējumu, sarīvētu sieru, zaļumus, sāli un piparus.
4
Visas pildījuma sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
5
Ar iegūto maisījumu piepilda olu baltumus.
6
Izdekorē olas ar lociņiem vai cepta šķiņķa vai bekona gabaliņiem, liek nelielā traukā uz tomāta gabaliņiem.
7
Pasniedz kopā ar majonēzes mērci.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit