Ar šķiņķi pildīti tomāti aukstajam galdam
Foto: Shutterstock
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Skaista aukstā galda rota – pildīti tomāti ar šķiņķi.

Tomātus nomazgā, nogriež vāciņus un ar karoti izņem mīkstumu, apgāž, lai iztek šķidrums.

Pildījumam sasmalcina sīpolu, apcep to sviestā un ar sasmalcinātu šķiņķi sakuļ viendabīgā masā.

Buljonā iemaisa izkausētu želatīnu, sasmalcinātu baziliku, vīnu un iecilā saputotu krējumu.

Tomātiem aptin apkārt foliju un pilda šķiņķa masu ar kaudzīti.

Liek uz stundu ledusskapī.

Pirms pasniegšanas noņem foliju un uzliek tomātam nogriezto vāciņu.

Iesūtīja: Lineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form