90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
4 gab.tomāti1 gab.sīpols1 ĒKsviests200 gliess kūpināts šķiņķis1 ĒKsasmalcināts baziliks3 ĒKbaltvīns3 ĒKgaļas buljons1 ĒKželatīns150 gsaldais krējums
Sagatavošana
1
Tomātus nomazgā, nogriež vāciņus un ar karoti izņem mīkstumu, apgāž, lai iztek šķidrums.
2
Pildījumam sasmalcina sīpolu, apcep to sviestā un ar sasmalcinātu šķiņķi sakuļ viendabīgā masā.
3
Buljonā iemaisa izkausētu želatīnu, sasmalcinātu baziliku, vīnu un iecilā saputotu krējumu.
4
Tomātiem aptin apkārt foliju un pilda šķiņķa masu ar kaudzīti.
5
Liek uz stundu ledusskapī.
6
Pirms pasniegšanas noņem foliju un uzliek tomātam nogriezto vāciņu.
Iesūtīja: Lineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit