Ar tunci, olām un marinētiem gurķiem pildīti lavaša rullīši
Foto: Shutterstock
3.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lavašs, pildīts ar tunci, marinētiem gurķīšiem un rīvētu olu – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.

Lavašu apziež ar krēmsieru, pārrīvē pāri olu, vienmērīgi pārkaisa ar sagrieztu gurķi un lociņiem, uzliek tunča gabaliņuas, kam iepriekš nolieta sula, pāris salātlapas, un uzspiež majonēzi.

Satin rullītī un kādu stundu ļauj ievilkties.

Iesūtīja: EXBandita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form