
Loading...
Sastāvdaļas
lavašs
lavašs200 g
200 g krēmsiers ar zaļumiem
krēmsiers ar zaļumiem1
1 vārīta ola
vārīta ola2
2 marinēti gurķi
marinēti gurķi1
1 kārbiņa tuncis
kārbiņa tuncis2-4
2-4 salātu lapas
salātu lapas2 ĒK
2 ĒK majonēze
majonēze sauja
sauja kapāti lociņi
kapāti lociņiLavašs, pildīts ar tunci, marinētiem gurķīšiem un rīvētu olu – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lavašu apziež ar krēmsieru, pārrīvē pāri olu, vienmērīgi pārkaisa ar sagrieztu gurķi un lociņiem, uzliek tunča gabaliņuas, kam iepriekš nolieta sula, pāris salātlapas, un uzspiež majonēzi.
Satin rullītī un kādu stundu ļauj ievilkties.
Iesūtīja: EXBandita
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.