Foto: Shutterstock
Tomāti, kas pildīti ar vārītu vistas fileju, konservētiem ananasiem un kukurūzu, ir aukstā uzkoda, kas ir pietiekami sātīga, lai būtu arī kā pamatēdiens.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
600 gvistas fileja220 gkonservēta kukurūza220 gkonservēti ananasi6 gab.vidēji lieli, stingri tomāti pēc garšasmajonēze

Sagatavošana

1

Novāra vistas fileju un sagriež nelielos gabaliņos.

2

Konservētu ananasu sagriež nelielos kubiņos, pievieno gaļu un kukurūzu, visu sajauc ar majonēzi.

3

Tomātiem nogriež "cepurīti" un izgrebj mīkstumu, veidojot improvizētu trauciņu, ko piepilda ar sagatavoto vistas un ananāsu maisījumu.

4

Kārto tomātus uz servējamā šķīvja, dekorē ar zaļumiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!