pildīti tomāti
Foto: Shutterstock
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Tomāti, kas pildīti ar vārītu vistas fileju, konservētiem ananasiem un kukurūzu, ir aukstā uzkoda, kas ir pietiekami sātīga, lai būtu arī kā pamatēdiens.

Novāra vistas fileju un sagriež nelielos gabaliņos.

Konservētu ananasu sagriež nelielos kubiņos, pievieno gaļu un kukurūzu, visu sajauc ar majonēzi.

Tomātiem nogriež "cepurīti" un izgrebj mīkstumu, veidojot improvizētu trauciņu, ko piepilda ar sagatavoto vistas un ananāsu maisījumu.

Kārto tomātus uz servējamā šķīvja, dekorē ar zaļumiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form