60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
600 gvistas fileja220 gkonservēta kukurūza220 gkonservēti ananasi6 gab.vidēji lieli, stingri tomāti pēc garšasmajonēze
Sagatavošana
1
Novāra vistas fileju un sagriež nelielos gabaliņos.
2
Konservētu ananasu sagriež nelielos kubiņos, pievieno gaļu un kukurūzu, visu sajauc ar majonēzi.
3
Tomātiem nogriež "cepurīti" un izgrebj mīkstumu, veidojot improvizētu trauciņu, ko piepilda ar sagatavoto vistas un ananāsu maisījumu.
4
Kārto tomātus uz servējamā šķīvja, dekorē ar zaļumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit