Ar vistas fileju un šampinjoniem pildīti tomāti
Foto: Shutterstock
5.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8 gab.
8 gab. tomāti
tomāti
3 gab.
3 gab. vistas fileja
vistas fileja
100 g
100 g majonēze
majonēze
100 g
100 g šampinjoni
šampinjoni
1-2 saujas
1-2 saujas konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
 
pētersīļi
pētersīļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ar gaļu un sēnēm pildīti tomāti - izcils uzkodu galda papildinājums vai kā pamatēdiena sastāvdaļa.

    Tomātiem nogriež virspusi, bet saglabā, ar karoti izgreb vidu. Iekšpusi apsāla un izkaisa ar maltiem pipariem.

    Vistas fileju sagriež sīkos kubveida gabaliņos un apcep uz sakarsētas pannas eļļā.

    Kad gaļa jau aprāvusies balta, pievieno sagrieztus šampinjonus un viegli apcep. Saceptās sastāvdaļas sajauc ar majonēzi un kukurūzu.

    Tomātus piepilda ar sagatavoto masu un virs katra tomāta uzliek šķēli sēnes. Virsū liek tomāta ''cepurīti''.

    Tomātus kārto lēzenā traukā un cep 180 grādos 15-20 minūtes, līdz tie jau sakrokojušies un gaļa izcepusies līdz galam.

    Pasniedz ar svaigi sakapātiem pētersīļiem.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form