Foto: Shutterstock
Ar gaļu un sēnēm pildīti tomāti - izcils uzkodu galda papildinājums vai kā pamatēdiena sastāvdaļa.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 gab.tomāti3 gab.vistas fileja100 gmajonēze100 gšampinjoni saujaskonservēta kukurūza pētersīļi

Sagatavošana

1

Tomātiem nogriež virspusi, bet saglabā, ar karoti izgreb vidu. Iekšpusi apsāla un izkaisa ar maltiem pipariem.

2

Vistas fileju sagriež sīkos kubveida gabaliņos un apcep uz sakarsētas pannas eļļā.

3

Kad gaļa jau aprāvusies balta, pievieno sagrieztus šampinjonus un viegli apcep. Saceptās sastāvdaļas sajauc ar majonēzi un kukurūzu.

4

Tomātus piepilda ar sagatavoto masu un virs katra tomāta uzliek šķēli sēnes. Virsū liek tomāta ''cepurīti''.

5

Tomātus kārto lēzenā traukā un cep 180 grādos 15-20 minūtes, līdz tie jau sakrokojušies un gaļa izcepusies līdz galam.

6

Pasniedz ar svaigi sakapātiem pētersīļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!