Arancini – fritētas rīsu bumbiņas
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g risoto
risoto
70 g
70 g mocarella
mocarella
0,5 TK
0,5 TK kūpinātas paprikas pulveris
kūpinātas paprikas pulveris
2
2 olas
olas
70 g
70 g rīvmaize
rīvmaize
 
eļļa fritēšanai
eļļa fritēšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti garda uzkoda, ja sanācis uztaisīt par daudz risoto. Arancini ir fritētas risoto bumbiņas ar pildījumu. Pildījums var būt jebkāds – šķiņķis, siers (kā mīkstais, tā cietais), sēnes, maltā gaļa, soja.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Labu risoto recepti noteikti var atrast internetā, bet pamatā tie ir arborio rīsi, kas pagatavoti pēc risoto metodes. Garšu varam izvēlēties un regulēt paši, pēc sirds patikas. Recepti iesaka Linda Vilmansone.

    Mocarellas sieru sagriež nelielos kubiņos (1x1 cm) un apbārsta ar kūpināto papriku.

    Ar mitrām rokām veļ bumbiņas, kurās iespiež neielu iedobi, tajā liek mocarelas gabaliņus un aizspiež ciet tā, lai izveidotos glīta bumbiņa, līdzīga kotletei.

    Bumbiņu apviļā eļļā, rīvmaizē un fritē viegli zeltainu. Pasniedz uzreiz.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form