Armēņu pils – pildīts lavašs ar kāpostiem un sieru
Foto: DELFI
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
armēņu plānais lavašs
armēņu plānais lavašs
 
kāposti (violetie)
kāposti (violetie)
 
gurķi
gurķi
 
tomāti
tomāti
 
kausētais siers
kausētais siers
 
desa
desa
 
šķiņķis vai cita gaļa
šķiņķis vai cita gaļa
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lavaša uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Armēņu pils - dārzeņu lavašs ar kausēto sieru.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izklāj lavašu un ar karoti vienmērīgi izsmērē kausēto sieru. Nebaidies likt visu paciņu, jo vairāk, jo labāk.

    Tālāk uzber sarīvēto kāpostu, šķēlītēs sagrieztus tomātus un gurķi.

    Beigās, ja vēlies, vari pievienot gaļas gabaliņus.

    Iesūtīja: Tea

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form