Armēņu pils – pildīts lavašs ar kāpostiem un sieru
Foto: DELFI
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Armēņu pils - dārzeņu lavašs ar kausēto sieru.

Izklāj lavašu un ar karoti vienmērīgi izsmērē kausēto sieru. Nebaidies likt visu paciņu, jo vairāk, jo labāk.

Tālāk uzber sarīvēto kāpostu, šķēlītēs sagrieztus tomātus un gurķi.

Beigās, ja vēlies, vari pievienot gaļas gabaliņus.

Iesūtīja: Tea

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form