Aromātiskā ceriņziedu ledus tēja
Foto: Latvian Eats publicitātes foto
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

"Ledus tējas pagatavošanai izmantojamos ceriņziedus ieteicams ievākt ārpus apdzīvotām vietām un ceļmalām ar intensīvu satiksmi," skaidro receptes autore, kulinārijas bloga "Latvian Eats" saimniece Līva Ulmane.

Ceriņu ziedus noskalo, liek karstumizturīgā stikla krūzē vai citā piemērotā traukā.

Uzvāra ūdeni, pārlej ziediņus un nostādina uz nakti.

Nokāš ziedus, šķidrumu lej atpakaļ traukā, pievieno izvēlēto saldinātāju un vēl aukstu ūdeni pēc garšas, līdz tējai vairs nav izteikti rūgtena garša.

Pasniedz ar ledu un citrona šķēlēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form