Tasty
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2
2 sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli
2
2 ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
3 ĒK
3 ĒK ķimenes
ķimenes
1 ĒK
1 ĒK etiķis
etiķis
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
400 g
400 g konservēti tomāti
konservēti tomāti
1 l
1 l dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
450 g
450 g mazie tomāti
mazie tomāti
2 ĒK
2 ĒK svigas bazilika lapas
svigas bazilika lapas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Aromātiskā tomātu zupa ar patīkamu asumu un ātri pagatavojama.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz lielas pannas uzkarsē 2 ēd. k. olīveļļas un apcep smalki sagrieztus sīpolus. Pievieno saspiestus ķiplokus un ķimenes un cep vēl 1 min. Tad pievieno etiķi un cukuru, sautē vēl 2 min. Pielej buljonu un konservētos tomātus.
    Uzsildītā cepeškrāsnī (līdz 190”C) liek tomātiņus, kas ielikti cepamtraukā un aplieti ar olīveļļu. Pēc garšas pievieno garšvielas un cep 10 min.

    Pārlej zupu traukā, pievieno pusi no apceptiem tomātiem, un ar mikseri kuļ, līdz veidojas viendabīga masa. Pievieno pēc garšas garšvielas. Liek trauciņos un rotā ar uz pusēm pārgrieztiem, apceptiem tomātiem un baziliku.

    Iesūtīja: Elitiņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form