
Loading...
Sastāvdaļas
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa2
2 sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli2
2 ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas3 ĒK
3 ĒK ķimenes
ķimenes1 ĒK
1 ĒK etiķis
etiķis1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs400 g
400 g konservēti tomāti
konservēti tomāti1 l
1 l dārzeņu buljons
dārzeņu buljons450 g
450 g mazie tomāti
mazie tomāti2 ĒK
2 ĒK svigas bazilika lapas
svigas bazilika lapasAromātiskā tomātu zupa ar patīkamu asumu un ātri pagatavojama.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uz lielas pannas uzkarsē 2 ēd. k. olīveļļas un apcep smalki sagrieztus sīpolus. Pievieno saspiestus ķiplokus un ķimenes un cep vēl 1 min. Tad pievieno etiķi un cukuru, sautē vēl 2 min. Pielej buljonu un konservētos tomātus.
Uzsildītā cepeškrāsnī (līdz 190”C) liek tomātiņus, kas ielikti cepamtraukā un aplieti ar olīveļļu. Pēc garšas pievieno garšvielas un cep 10 min.
Pārlej zupu traukā, pievieno pusi no apceptiem tomātiem, un ar mikseri kuļ, līdz veidojas viendabīga masa. Pievieno pēc garšas garšvielas. Liek trauciņos un rotā ar uz pusēm pārgrieztiem, apceptiem tomātiem un baziliku.
Iesūtīja: Elitiņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.