Aromātiskais septembra pesto
Foto: Līva Segliņa
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
50 g
50 g ciedru rieksti
ciedru rieksti
1 gab.
1 gab. bazilika buntīte
bazilika buntīte
75 g
75 g olīveļļa
olīveļļa
50 g
50 g cietais siers
cietais siers
  • Citas mērces
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Pasaules Virtuve
  • Kad gribas sevi palutināt ar kaut ko izsmalcināti pikantu, svaigi pagatavots pesto ir lielisks variants. Ātri un vienkārši pagatavojams gardums, ko dāsni uzsmērēt uz sulīga tomāta šķēles un baudīt izteiksmīgo, bagātīgo garšu harmoniju.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nedaudz apgrauzdē ciedru riekstus.

    Sablendē tos ar ķiploku.

    Pievieno bazilika lapiņas un blendē.

    Pievieno olīveļļu un sarīvētu sieru un blendē, līdz iegūta vajadzīgā konsistence.

    Lai garšas uzmundrina un iepriecina!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form