
Vienkārši pagatavojams, bet ļoti garšīgs teļa gaļas sautējums ar dārzeņiem. Šķipsna timiāna, šļuciņa sausa baltvīna, un šis vienkāršais ēdiens garšos gluži kā smalkā restorānā.
Selerijas notīra, sagriež prāvos gabalos. Burkānus notīra, sagriež garenos salmiņos. Tomātus pārgriež uz pusēm, izgriež serdītes. Timiānu nomazgā, rūpīgi nosusina. Ķiplokus nomizo.Kartupeļus rupīgi noberž,katru sagriež četrās daļās.
Teļa gaļu sagriež prāvos gabaliņos. Katlā sakarsē 40 g sviesta un apcep gaļas gabaliņus, izņem no katla.
Sakarsē atlikušo sviestu un apcep dārzeņus (izņemot kartupeļus), timiānu un ķiploka daiviņas. Pievieno gaļu, kartupeļus pārkaisa miltus, pielej buljonu un nedaudz sausa baltvīna, pieliek lauru lapas. Pieber sāli, piparus un sautē, līdz gaļa gatava – aptuveni pusotru stundu.
Iesūtīja: Vineta