Aromātiskie kabaču salāti ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Shutterstock
2.4286 7
Sarežģītība: vidēji

Šiem vienkāršajiem kabaču salātiem ļoti patīkamu garšas niansi piešķir baltā jeb bulgāru paprika.

Tomātus sagriež mazākos gabaliņos. Sīpolus nomizo, sagriež plānos pusgredzenos. Kabačus sagriež palielos kubiņos. Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Ķiplokus nomizo un sasmalcina. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku strēmelēs.

Dziļā katlā sakarsē eļļu, liek cepties sīpolus, ik pa laikam apmaisot. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno burkānus un sautē uz vidējas liesmas aptuveni 10 minūtes.

Pievieno papriku, tomātus, kabačus, melnos graudu un smaržīgos piparus, sāli, cukuru un sautē aptuveni 30-40 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Iemaisa etiķi, noņem katlu no plīts. Karstu masu pilda tīrās burkās, nekavējoties aizvāko tās, apgriež ar vākiem uz leju, sasedz un atdzesē.

Uzglabā pagrabā, pieliekamajā vai ledusskapī.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form