Aromātisks ķiršu liķieris ar kanēli un vaniļu
Foto: Shutterstock

Aromātisks ķiršu liķieris, kas ziemā atsauks atmiņā vasaras garšas.

Ķiršus noskalo un apžāvē, izņem kauliņus (dažiem atstāj). Saber burkā, apkaisa ar cukuru un iegremdē ķiršos garšvielas, kas ietītas marlē.

Tur saulē nedēļu. Izņem garšvielas un pielej degvīnu vai spirtu. Ļauj ievilkties apmēram mēnesi, tad izkāš un iepilda pudelēs.

Iesūtīja: zemenjuks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form