60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
500 gskābs krējums2 gab.olas4 ĒKkakao1 ĒKsoda1.33 glāzescukurs2 glāzesmilti250 gsaldais krējums3 TKcukurs ievārījums (pēc vēlmes, var arī nelikt)
Sagatavošana
1
Visu, izņemot putukrējumu un ievārījumu, sajauc kopā.
2
Var ar mikseri. Vienīgi miltus liek pēdējos.
3
Sakarsētu kēksa formu ieziež ar sviestu un izbārsta ar mannu (drusciņ).
4
Mīklu lej kēksa formā un liek cepties cepeškrāsnī ~ 40 minūtes 200*C.
5
Kad gatavs, noņemiet veidni un pārgrieziet kūku divas reizes. Nu tā lai sanāk trīs riņķi. Atdzesējiet.
6
Smērējiet iekšā putukrējumu, lieciet kopā un pa virsu ievārījumu.
7
Kūku liek ledusskapī ievilkties.
Iesūtīja: Gestapo
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit