Foto: Shutterstock
Ašais "Melnais princis" - pildīts ar putukrējumu un ievārījumu.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
500 gskābs krējums2 gab.olas4 ĒKkakao1 ĒKsoda1.33 glāzescukurs2 glāzesmilti250 gsaldais krējums3 TKcukurs ievārījums (pēc vēlmes, var arī nelikt)

Sagatavošana

1

Visu, izņemot putukrējumu un ievārījumu, sajauc kopā.

2

Var ar mikseri. Vienīgi miltus liek pēdējos.

3

Sakarsētu kēksa formu ieziež ar sviestu un izbārsta ar mannu (drusciņ).

4

Mīklu lej kēksa formā un liek cepties cepeškrāsnī ~ 40 minūtes 200*C.

5

Kad gatavs, noņemiet veidni un pārgrieziet kūku divas reizes. Nu tā lai sanāk trīs riņķi. Atdzesējiet.

6

Smērējiet iekšā putukrējumu, lieciet kopā un pa virsu ievārījumu.

7

Kūku liek ledusskapī ievilkties.

Iesūtīja: Gestapo

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!