Ašā kūka 'Melnais princis'
Foto: Shutterstock
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ašais "Melnais princis" - pildīts ar putukrējumu un ievārījumu.

Visu, izņemot putukrējumu un ievārījumu, sajauc kopā.

Var ar mikseri. Vienīgi miltus liek pēdējos.

Sakarsētu kēksa formu ieziež ar sviestu un izbārsta ar mannu (drusciņ).

Mīklu lej kēksa formā un liek cepties cepeškrāsnī ~ 40 minūtes 200*C.

Kad gatavs, noņemiet veidni un pārgrieziet kūku divas reizes. Nu tā lai sanāk trīs riņķi. Atdzesējiet.

Smērējiet iekšā putukrējumu, lieciet kopā un pa virsu ievārījumu.

Kūku liek ledusskapī ievilkties.

Iesūtīja: Gestapo

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form