Asi saldais brūvējums ar vistas fileju un kokosriekstu pienu
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g vistas fileja
vistas fileja
400 ml
400 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
2 gab.
2 gab. lieli burkāni
lieli burkāni
10 gab.
10 gab. asie pipari
asie pipari
1 gab.
1 gab. "Bonduelle" konservētas kukurūzas bundža
"Bonduelle" konservētas kukurūzas bundža
500 ml
500 ml buljons
buljons
500 g
500 g makaroni
makaroni
3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
svaiga citronzāle vai citronzāles pulveris (pēc izvēles)
svaiga citronzāle vai citronzāles pulveris (pēc izvēles)
2 gab.
2 gab. Kaffir laima lapas (pēc izvēles)
Kaffir laima lapas (pēc izvēles)
 
"Bonduelle" svētku maģija
"Bonduelle" svētku maģija
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gana vienkāršs, sātīgs un sildošs ēdiens, kas lieliski iederēsies arī mājas svinībās. Burkāni un kukurūza piešķirs ēdienam saldumu, savukārt asie pipari kārtīgi izsildīs muti. Makaronus var aizstāt arī ar rīsiem vai stikla nūdelēm, kā arī maigākai garšai ņemt mazāk aso piparu. Jebkurā gadījumā – siltums vēderā garantēts!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānu nomizo un sarīvē, piparus gareniski pārgriež uz pusēm, iztīra un smalki sagriež, uzliek vārīties makaronus.

    Vistas fileju sagriež gabaliņos un viegli apcep dziļā pannā – vislabāk vok pannā, jo būs daudz šķidruma.

    Vistu apber ar rīvētajiem burkāniem un uzlej buljonu. Sautē, līdz burkāni ir mīksti, pievieno zivju mērci.

    Pievieno kokosriekstu pienu un asos piparus, pasautē vēl.

    Kad pannas saturs uzburbuļojis, pievieno rupji sašķēlētus ķiplokus, Kaffir laima lapas un citronzāli, turpina sautēt, lai šķidrums uzsūc garšvielas.

    Kad gatavs, pieber bundžiņu kukurūzas.

    Nokāš makaronus, liek lēzenās bļodās, pārlej ar vistas brūvējumu un pasniedz galdā.

    Asi saldais brūvējums ar vistas fileju un kokosriekstu pienu
    Foto: DELFI

    Lai labi garšo!

    Asi saldais brūvējums ar vistas fileju un kokosriekstu pienu
    Foto: DELFI
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.