Ašie pīrādziņi ar desu, sieru un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 iepakojums saldētas kārtainās bezrauga mīklas
iepakojums saldētas kārtainās bezrauga mīklas
pēc garšas
pēc garšas desa
desa
pēc garšas
pēc garšas siers (labi kūstošs)
siers (labi kūstošs)
 
tomātu mērce
tomātu mērce
 
majonēze
majonēze
 
marinēti gurķīši
marinēti gurķīši
 
ola
ola
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Picas un karstmaizes
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Gatavojoties svētkiem, darbs dzen darbu, tādēļ nereti gadās attapties, ka cienasta sarūpēšanai atlicis pavisam maz laika. Ja vairs nav laika rauga mīklas raudzēšanai, vēl viss nav zaudēts – izmantojot saldētu kārtaino mīklu, varēsi pavisam aši izcept gardus pīrādziņus ar sātīgu pildījumu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Everita Strazdiņa.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Sieru sarīvē. Desu un marinētos gurķus sagriež šķēlēs. Kečupu sajauc ar majonēzi pēc garšas.

    Ašie pīrādziņi ar desu, sieru un marinētiem gurķīšiem
    Foto: Privātais arhīvs

    Atlaidinātu mīklu izrullē, sagriež vienāda izmēra kvadrātos, liek uz plāts.

    Katra kvadrāta viducī ieklāj kečupa-majonēzes mērci, tad liek desas šķēles, marinētos gurķus, visu pārkaisot ar rīvētu sieru.

    Ašie pīrādziņi ar desu, sieru un marinētiem gurķīšiem
    Foto: Privātais arhīvs

    Divas pretējās mīklas malas pārloka pāri pildījumam, un sastiprina, pārziežot ar sakultu olu. Ja vēlas, pārkaisa ar garšaugiem vai sēkliņām.

    Cep aptuveni 20–25 minūtes, līdz pīrādziņi ir skaisti zeltaini un siers izkusis.

    Ašie pīrādziņi ar desu, sieru un marinētiem gurķīšiem
    Foto: Privātais arhīvs

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form