Ašie pīrādziņi ar desu, sieru un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gatavojoties svētkiem, darbs dzen darbu, tādēļ nereti gadās attapties, ka cienasta sarūpēšanai atlicis pavisam maz laika. Ja vairs nav laika rauga mīklas raudzēšanai, vēl viss nav zaudēts – izmantojot saldētu kārtaino mīklu, varēsi pavisam aši izcept gardus pīrādziņus ar sātīgu pildījumu. Recepti iesaka mūsu lasītāja Everita Strazdiņa.

Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Sieru sarīvē. Desu un marinētos gurķus sagriež šķēlēs. Kečupu sajauc ar majonēzi pēc garšas.

Ašie pīrādziņi ar desu, sieru un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs

Atlaidinātu mīklu izrullē, sagriež vienāda izmēra kvadrātos, liek uz plāts.

Katra kvadrāta viducī ieklāj kečupa-majonēzes mērci, tad liek desas šķēles, marinētos gurķus, visu pārkaisot ar rīvētu sieru.

Ašie pīrādziņi ar desu, sieru un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs

Divas pretējās mīklas malas pārloka pāri pildījumam, un sastiprina, pārziežot ar sakultu olu. Ja vēlas, pārkaisa ar garšaugiem vai sēkliņām.

Cep aptuveni 20–25 minūtes, līdz pīrādziņi ir skaisti zeltaini un siers izkusis.

Ašie pīrādziņi ar desu, sieru un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form