Krāsnī cepti načo ar sieru
Foto: Publicitātes attēls
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kraukšķīgi, pikanti un ļoti gardi načo čipsi ar piedevām – olīvām, sieru, pipariem un lociņiem. Piektdienas vakaram draugu lokā būs tieši laikā! Recepti piedāvā "Rimi" gardēde Ilze Jurkāne.

Pīrāgu pannā ieklāj cepamo papīru, izvieto tajā čipsus, atstājot brīvus 2-3 centimetrus starp tiem.

Uz čipsiem uzliek karotīti salsas mērci, tad uzkaisa sieru. Virsū uzliek sakapātu olīvu šķēlītes un, ja ir drosme, arī kādu pipara šķēlīti. Apkaisa ar lociņiem.

Liek cepties cepeškrāsnī 200-225 grādos grila režīmā un cep apmēram 10 minūtes, līdz siers burbuļo. Pasniedz načo uzreiz, kamēr karsti!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form