Foto: Shutterstock
Pica steidzīgajiem, kad nav vēlēšanās raudzēt picas mīklu, bet ļoti gribas sātīgo gardumu.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 gkūpināts šķiņķis1 tomāts0.5 sīpols200 gsiers3 ĒKmilti2 olas3 ĒKmajonēze

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Apaļu cepamo formu ietauko un izkaisa ar miltiem, liekos miltus izpurinot. Sagriež plānās šķēlēs šķiņķi, tomātus un sīpolu. Uz rupjās rīves sarīvē sieru.

2

Nelielā bļodā iesijā miltus. Vidū izveido bedrīti un iesit olu, to sakuļ, pievieno majonēzi un, sākot maisīt no vidus, sajauc mīklu. Mīklu ielej sagatavotajā formā.

3

Uz mīklas kārto šķiņķi, sīpola un tomātu ripiņas, pāri pārkaisa sieru. Liek picu karstā cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes, līdz pica gatava un siers izkusis un zeltains.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!