Ātrā biešu zupa ar frikadelēm
Foto: Shutterstock
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Biešu zupa ar frikadelēm – ātri pagatavojamai un sildošai maltītei.

Kubiņos sagrieztus burkānus, sīpolus un pētersīļa sakni taukos vai sviestā apcep kopā ar tomātu pastu. Pievieno kubiņos sagrieztas bietes un ūdeni, lai bietes būtu tikko apņemtas, un sautē, līdz bietes ir mīkstas (ja izmantosi vārītas bietes, process būs vēl ātrāks).

Pa to laiku gatavo frikadeles, gaļai pievienojot sāli, piparus un sarīvētu sīpolu. Visu samīca viendabīgā masā un veido nelielas bumbiņas.

Tad pielej zupai verdošu ūdeni – tik daudz, cik biezu zupu vēlas, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, frikadeles un vāra pāris minūtes, līdz tās gatavas un uzpeldējušas.

Beidzot zupai pievieno sāli, piparus, cukuru un etiķi.

Ieteikums: frikadeles var aizstāt ar apceptiem cīsiņiem vai kubiņos sagrieztu, apceptu šķiņķi.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form