Ātrā biezpiena torte ar 'Selgas' cepumiem
Foto: Veronika Ļevša
3.0000 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ātrajām cepumu tortēm ir neskaitāmi daudz garšu variāciju. Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Katliņā uz nelielas liesmas izkausē sviestu.

Biezpienu iztrin caur sietu vai sablendē, lai tas būtu viendabīgs. Pievieno viegli sakultu saldo krējumu ar cukuru un samaisa. Iemaisa izkausēto sviestu.

Izklāj piemērota lieluma veidni vai paliktni (labāk izvēlēties taisnstūra formas, lai cepumus nebūtu jālauž), uz tās vienu pie otra vienā kārtā liek cepumus, tos iepriekš pa vienam izmērcējot pienā. Apakšējo kārtu liek no 3x4 cepumu kvadrātiem, bet var izvēlēties arī citu lielumu.

Cepumu kārtu pārziež ar ievārījumu (to var aizstāt ar sablendētām ogām). Ābolu sezonā tortē labi iederēsies skābens ābolu ievārījums.

Ātrā biezpiena torte ar 'Selgas' cepumiem
Foto: Veronika Ļevša

Pārklāj ar biezpiena masu.

Ātrā biezpiena torte ar 'Selgas' cepumiem
Foto: Veronika Ļevša

Virsū liek pienā izmērcētu cepumu kārtu, tad atkal ievārījumu un biezpiena masu, tā turpinot, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

Kad kūka gatava, tai ļauj nostāvēties pāris stundas vai liek uz nakti ledusskapī, lai garšas savilktos. Dekorē pēc saviem ieskatiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form