
Ātrā biskvīta kūka, kuru pilda un dekorē pēc patikas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olas sakuļ ar cukuru, līdz stingras putas, pievieno ūdeni, iesijā miltus, visu ar karoti iecilā (nemaisa, bet iecilā).
Mīklu lej ar sviestu izsmērētā pannā (Apakšā var ieklāt sviestpapīru) un cep ~ 220*C, līdz veidojas gaiši brūns.
Biskvītu ņem laukā, pārgriež uz pusēm, sasmērē skābenu ievārījumu, atdzesē un liec virsū putukrējumu vai biezpienu ar skābo krējumu, augļus, ogas...
Iesūtīja: Danito
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.