20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 gab.olas8 ĒKcukurs8 ĒKūdens8 ĒKmilti
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru, līdz stingras putas, pievieno ūdeni, iesijā miltus, visu ar karoti iecilā (nemaisa, bet iecilā).
2
Mīklu lej ar sviestu izsmērētā pannā (Apakšā var ieklāt sviestpapīru) un cep ~ 220*C, līdz veidojas gaiši brūns.
3
Biskvītu ņem laukā, pārgriež uz pusēm, sasmērē skābenu ievārījumu, atdzesē un liec virsū putukrējumu vai biezpienu ar skābo krējumu, augļus, ogas...
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit