Ātrā biskvīta kūka
Foto: Shutterstock
3.4545 11
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
8 gab.
8 gab. olas
olas
8 ĒK
8 ĒK cukurs
cukurs
8 ĒK
8 ĒK ūdens
ūdens
8 ĒK
8 ĒK milti
milti
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātrā biskvīta kūka, kuru pilda un dekorē pēc patikas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas sakuļ ar cukuru, līdz stingras putas, pievieno ūdeni, iesijā miltus, visu ar karoti iecilā (nemaisa, bet iecilā).

    Mīklu lej ar sviestu izsmērētā pannā (Apakšā var ieklāt sviestpapīru) un cep ~ 220*C, līdz veidojas gaiši brūns.

    Biskvītu ņem laukā, pārgriež uz pusēm, sasmērē skābenu ievārījumu, atdzesē un liec virsū putukrējumu vai biezpienu ar skābo krējumu, augļus, ogas...

    Iesūtīja: Danito

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form