Foto: Shutterstock
Ātrā biskvīta kūka, kuru pilda un dekorē pēc patikas.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 gab.olas8 ĒKcukurs8 ĒKūdens8 ĒKmilti

Sagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru, līdz stingras putas, pievieno ūdeni, iesijā miltus, visu ar karoti iecilā (nemaisa, bet iecilā).

2

Mīklu lej ar sviestu izsmērētā pannā (Apakšā var ieklāt sviestpapīru) un cep ~ 220*C, līdz veidojas gaiši brūns.

3

Biskvītu ņem laukā, pārgriež uz pusēm, sasmērē skābenu ievārījumu, atdzesē un liec virsū putukrējumu vai biezpienu ar skābo krējumu, augļus, ogas...

Iesūtīja: Danito

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!