Foto: DELFI
Vienkārši un ātri pagatavojama biskvīta torte bez cepšanas.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
gatavā biskvīta kārtas2 paciņas saldā krēmsiera mandarīnu ievārījums ābolu - brūkleņu ievārījums

Sagatavošana

1

Uzmanīgi atdala biskvīta kārtas.

2

Vienu kārtu liek uz šķīvja un nedaudz salej ar kādu sīrupu vai zaptsūdeni, es izmantoju sīrupu no mandarīnu ievārījuma.

3

Tam pāri smērē vienu bundžiņu krēma.

4

Liek virsū otru kārtu, uz kuras smērē ievārījumu, vēlams ar ne pārāk asu garšu. Ņēmu ābolu-brūkleņu.

5

Liek virsū trešo biskvītu un atkal salej ar sīrupu un smērē otro krēma bundžiņu.

Iesūtīja: Sauliite :)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!