Ātrā biskvīta torte bez cepšanas
Foto: DELFI
4.0000 4
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši un ātri pagatavojama biskvīta torte bez cepšanas.

Uzmanīgi atdala biskvīta kārtas.

Vienu kārtu liek uz šķīvja un nedaudz salej ar kādu sīrupu vai zaptsūdeni, es izmantoju sīrupu no mandarīnu ievārījuma.

Tam pāri smērē vienu bundžiņu krēma.

Liek virsū otru kārtu, uz kuras smērē ievārījumu, vēlams ar ne pārāk asu garšu. Ņēmu ābolu-brūkleņu.

Liek virsū trešo biskvītu un atkal salej ar sīrupu un smērē otro krēma bundžiņu.

Iesūtīja: Sauliite :)

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form