Ātrā bumbieru kūka
Foto: Shutterstock
2.8571 14
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ātrā bumbieru kūka ar kakao un riekstiem.

Saputo olu baltumus, kamēr stīvi, tad pamazam pievieno cukuru un turpini putot, tad pievieno olu dzeltenumus, pēc neilga mirkļa arī mīksto sviestu, turpinot putot, kamēr masa viendabīga.

Iesijā mīklā kakao, miltus un cepamo pulveri. Pievieno riekstus, nomizotus, smalkas šķēlītēs sagrieztus bumbierus un visu samaisa ar karoti, bet ne ar mikseri. Var pārbērt ar maziem šokolādes gabaliņiem.

Ietaukotā cepamā pannā ielej mīklu un cep 180*C ~ 25 - 30 minūtes.

Atdzesē, sagriež šķēlītēs un pirms pasniegšanas pārkaisa pūdercukuru.

Iesūtīja: Anitas

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form