Foto: Shutterstock
Ātrā cepumu torte bez biezpiena, dekorēta ar augļiem un želeju.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 gab.paciņas Selgas cepumu1 gab.bundžiņa vārīts iebiezinātais piens gab.āboli1 saujarieksti1 saujarozīnes augļi (kivi apelsīni...)0.5 lsula želatīns

Sagatavošana

1

Traukā, kurā pēc tam pāri tortei var liet sulu ar želatīnu, liekam 1 kārtu cepumu.

2

Pildījums: sarīvē ābolus un sajauc ar kondensēto pienu (nav viegli, bet ar mazu pacietību). Sadala 2 daļās - vienai pievieno riekstu, otrai daļai rozīnes.

3

Pāri pirmajai kārtai cepumu ziež vienu pildījumu, liek cepumu 2 kārtu, - pāri otro pildījumu u.t.t

4

No 3 paciņām (3,5 X 3,5 cepumi) man sanāca 4 kārtas.

5

Pāri - pa virsu tortei saliek sagrieztus auglīšus.

6

Sajauc sulu ar pietiekamu daudzumu želatīna. Es izmantoju veikalā nopērkamu jau gatavu maisījumu, tik jāatjauc ar ūdeni (es ņēmu citronu maisījumu). Kad želatīns, jau sāk drusku sabiezēt -lej tortītei pāri. Tas padara tortīti saldenskābenu un ne tik saldu Un tortīte paliek tāda mitra. Liek ledusskapī, līdz želatīns sabiezē.

Iesūtīja: Diiiva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!