Ātrā dārzeņu biezzupa ar kūpinātu vistu
Foto: Shutterstock
3.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1
1 burkāns
burkāns
2
2 selerijas kāti
selerijas kāti
250 g
250 g kūpināta vista (krūtiņa)
kūpināta vista (krūtiņa)
4
4 kartupeļi
kartupeļi
2
2 konservētu pupiņu bundžas
konservētu pupiņu bundžas
1 ĒK
1 ĒK tomātu mērce
tomātu mērce
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi, dilles vai rozmarīns
pētersīļi, dilles vai rozmarīns
 
lauru lapa
lauru lapa
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Īsteni ziemīga maltīte – sātīga un aromātiska dārzeņu biezzupa ar kūpinātas vistas smeķi. Turklāt ātri pagatavojama, jo ietaupīsi laiku, kas nepieciešams gaļas buljona vārīšanai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež burkānus, sīpolus un seleriju kātus gabaliņos, viegli apcep katliņā sakarsētā olīveļļā.

    Pārlej ar tējkannā uzkarsētu ūdeni, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un kūpinātu vistu, sautē vel piecas minūtes.

    Tad pievieno pupiņas, saspiestu ķiploku, garšvielas, garšaugus un tomātu mērci, vel minūtes piecas pasautē un gatavs!

    Pasniedz ar skābu krējumu.

    Iesūtīja: Banga

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form