Ātrā dārzeņu biezzupa ar kūpinātu vistu
Foto: Shutterstock
3.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īsteni ziemīga maltīte – sātīga un aromātiska dārzeņu biezzupa ar kūpinātas vistas smeķi. Turklāt ātri pagatavojama, jo ietaupīsi laiku, kas nepieciešams gaļas buljona vārīšanai.

Sagriež burkānus, sīpolus un seleriju kātus gabaliņos, viegli apcep katliņā sakarsētā olīveļļā.

Pārlej ar tējkannā uzkarsētu ūdeni, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un kūpinātu vistu, sautē vel piecas minūtes.

Tad pievieno pupiņas, saspiestu ķiploku, garšvielas, garšaugus un tomātu mērci, vel minūtes piecas pasautē un gatavs!

Pasniedz ar skābu krējumu.

Iesūtīja: Banga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form